HTML

Mint a bolondgomba....

2014.07.09. 07:14 Watermill

Persze persze növünk is mint a bolondgomba de inkább fejlődünk. Mármint Emily... én már nem annyira :-)

A kiscsaj imád pörögni forogni fekve az ágyon, este lefekvés előtt még megjáratjuk így egy kicsit, hogy jobban fáradjon. Aztán amikor már elkezd nyümmögni az álmosság miatt akkor pár perc BabyTV és nyomás aludni.

Aludni persze nem alszik jól a kis Mogyoró Gombócka mert jönnek a fogai, most éppen kettő készül fent elöl kibújni és ez megviseli szegényt. Rág mindent rendületlenül: babakocsit, hintát, játékot, anyát apát :-)

Most ebben a durva hőségben kicsit alábbhagyott az étvágya de alapjában véve nagyon szépen teljesít. Bár etetni néha kihívás mert mikor a szájába teszem a kanalat, akkor is tud hirtelen oldalra nézni... én meg húzom a kajacsíkot a pofijára.

Most újra megtalálta a hangját is. A sima sikításba tud olyan felharmonikust vinni amitől az embernek a koponyacsontja elkezd repedezni. Mindezt persze örömében, mosolyogva teszi, pl. a fürdőben mikor PolipPali és PufókaFóka felugranak eléje a fürdőkád szélére :-)

Érdekes, hogy habár játszani és locsipocsizni imád, akkor mindig befeszül amikor elkezdem mosdatni a kádban. Nem értem pontosan mert próbálom olyan finoman fürdetni, ahogy csak lehet.

Vivi nagytesó azok után, hogy kitűnő lett első révais évében (maximegaleakalappal) most élvezi a nyarat. Először is elmentünk egy jóbiziajándék gokartozásra a Robiékkal és Bogival mert ő is kitűnő lett! Mennyi okos csaj egy családban :-)

Aztán a múlt héten 4 napot az unokatesóknál töltött Pesten. Ebbe a négy napba belefért a kalandpark(helyes raszta oktató sráccal Grrrrrrrrr), Libegő, bringóhintózás a Margit-szigeten, hajókázás, Állatkertben cuki zsiráfsimogatás :-)

Kapott rendes sisakot meg kesztyűt így már biztonságosabban tekerhetnek otthon anyával is.

Nyár lévén anya rá tudta beszélni a fodrászra ezért most cuki rövidebb haja van amivel könnyebben lehet viselni a hőséget és nem olyan zavaró a VB meccsek alatti sífutás közben. A nyári szünetbe a továbbiakban még belefér egy hétvége az Adrián, (most péntektől) aztán 26-án jön a NAGY KÖZÖS balatoni nyár :-)

 Megyünk ugyanis Vonyarcvashegyre a Villa Plattensee-be egy hétre: Anya, Emily, Vivi, Bogi und Apa teve (aki cipekedni fog, nem keveset hanem sokat). Ott aztán lesz locsipocsi, futás reggel, lángos, fagyi, pizza...

Mi futunk. Én már egyre kevesebbet mert lassan itt a verseny. Már csak 11 nap van hátra. Másfél hete hétvégén futottam egy főpróbát. Az időt tekintve jól sikerült de azért eléggé elkészültem magammal a végére. Meg mivel sercegő napsüti volt ezért le is égtem becsületesen...

A Drágám is készül keményen, most hétfőn borzasztó pöffeteg forróságban futott 10km-t. Nagyon kemény... mi Emivel hintáztunk a játszótéren amikor jött visszafelé. Én legszívesebben hideg vizet csorgattam volna a fejemre ő pedig tolta keményen az utolsó 200m-t.

Nemtom mi lesz a Robival mert ő sajnos nem edz a versenyre, bár az utolsó 7km-t csak le bírja valahogy futni. Az Andi sem nagyon postolja a futásait de attól nem tartok, hogy neki gondja lesz a 10-es adagjával.

Közben pedig már tervezgetjük a hazaköltözés részleteit, az albérleti felmondást már lenyugtázták a bérlők. Az biztos, hogy novemberben nem fogunk unatkozni :-)

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromcsajesapa.blog.hu/api/trackback/id/tr336484579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása