HTML

Fogzunk, hintázunk, látogatókat fogadunk

2014.05.09. 09:03 Watermill

emily_sapka1_1399621284.jpg_430x764

Volt egy hosszú hétvégénk május 1. miatt amit otthon töltöttünk... jó volt de nagyon!

Emily nagyon élvezte, hogy a stáb körülötte folyamatosan adja elő a performanszokat :-) Jutka mama és Ernő Papa simán felléphetnének már a zenés táncos műsorukkal.

Most szerencsére a felsőszomszéddal sem volt komolyabb probléma, tudtunk alu

dni.

Május 2-án a Robiékhoz mentünk ebédelni (persze a beígért fél 1 helyett egy óra késéssel értünk oda de erről szigorúan csak az Emily tehet mert aludt, evett aztán ráérősen elintézte az output-ot is)

Az ebéd nagyon jól sikerült, nagyon finomakat főztek a vendéglátók és Emily is örömmel turkált bele kézzel a kajánkba amikor éppen nem rá figyeltünk :-) Én

úgy terveztem, hogy max. négyig maradunk ezzel szemben volt már 7 óra mire eljöttünk. volt sok beszélgetés és még több alkoholmentes sör :-)

Másnap reggel a beszélgetések hatására

Robi futott velem 5km-t, utána egész jól nézett ki :-)

Anya szombaton osztálytalálkozón volt ezért délelőtt tuningolt (fodrász, kozmetikus), délután 3-ra pedig ment a suliba.

Előtte még volt ideje futócipőt is venni, n

agyon dögös csajos fekete-ciklámen ASICS GEL Pulse 5.

Emily pedig teljesen meg volt elégedve a kibővült stábbal: Judit, Bogi és Krisztinán :-)

Most először altattam én délután, vicces volt a sok hátonpörgés... de aztán lassan elnyomta a buzgalom.

Vasárnap egy állatkísérlet keretében kipróbáltam milyen a 600m-es rekortán pályán 20km-t futni... nem is olyan rossz, sőt! Csak valamelyik baroma

rcú a 20. kör után lenyúlta a vizespalackomat az egyik padról és víz nélkül kellett betolnom a nyálkát 15-nél... blöááá

Sajnos tesóval most nem találkozott mert a Vivi anyáékkal Horvátországban hajózott a hosszú hétvégén. Meg ha jól emlékszem próbált törit is tanulni d

e aztán abból nem lett semmi :-)

Nekik mos a hét elején érettségi szünet volt meg osztálykirándulás a Marchenparkba: 24 menet a Patkányon, 11 a Hajóhintán meg még mindenhol máshol. Szerencsére megúszták az esőt!

Jövő szombaton irány Békéscsaba az országos angolverseny. Regisztráció 9:45-ig, szóval indulunk úgy 5 óra körül jeeeeee!

A héten anya elővett még ruhákat mert a kiscsaj nő mint a bolondgomba és találtunk pár cuki sapkát. Az egyik kötött darab nagyon cukin állt neki:

emily_sapka1_1399621284.jpg_430x764

Szerdán Elena és Christine érkeztek látogatóba. Emily le volt nyűgözve... alig bírta követni a folyamatosan izgő-mozgó rohangáló Elenát. szerintem néha csak egy elmosódott csíkot látott belőle. Elena is kipróbálta a hintát, ki is esett belőle :-)

Most már vannak napok amikor Emily nem hajlandó késő délután aludni... persze ilyenkor este már néha csak nyüszíteni tud, de hát változnak az idők. reggelire már kap a Danonino Petit-Danone-hoz hasonló csomagolású joghurtot, nyeli mint kacsa a nokdelájt :-)

Lassan itt a hétvége, Vivi jön, Anya és én futkosunk ja és futam is lesz :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromcsajesapa.blog.hu/api/trackback/id/tr856141824

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása