HTML

Bölcsisek vagyunk

2015.10.06. 08:39 Watermill

Huhh jól elszaladt megint több int fél év :-) sőt majdnem egy...

Majdnem egy éve lakunk itthon és ingázok. Otthon lakni jó, nagyon jó. Ingázni már nem annyira de viselhető. Ma éppen tejföl köd volt hajnalban, tegnap meg zuhogó eső, helló ősz. De eddig mindig rendben ideértünk. A határt is ritkábban zárják le a menekültek miatt mint szeptemberben.

Beírattattuk magunkat Red Hat tanfolyamra, RHCSA és RHCE, nem könnyű viszont kemény, nem tudom, hogy lesznek meg a vizsgák november végén. Majd megírom.

A nyár szuper volt és irtózatos meleg, több mint egy hónapig volt szikrázó 35-38C-os hőség. Szerencsére pont ekkor volt Balatonfüreden a Galambos panzióban a Tagore sétány elejénél. Oda még visszamegyünk, annyira jól sikerült. Sok strand, fagyi, kávézás, locsi-pocsi és reggeli futások :-)

Emily bölcsis, talán már kezdi elfogadni, igaz az elején csak másfél hetet járt aztán rögtön beteg lett. Most két hét otthoni ápolás után újra jár, meglátjuk meddig... A reggelek éppen ezért stresszesek a Diának mivel neki fél 8-ra be kell érni ezért Emilyt 7-kor már be kell adnia a bölcsibe. Ergó, a gyerek korán kel, ki is dől esténként gyorsan.

Most már nem kérdés, hogy milyen szavakat mond, hanem inkább az, hogy mikor marad egy kicsit csendben :-) Simán kimondja, hogy hajtóműtűzgyanú :-) Okos, aranyos, édes, tud köszönni ha van kedve, megköszöni a dolgokat, néha már kér is... ezt azért még erőltetjük.

A utcában nagy az élet, barinők az Elizával, és vasárnap már a két és féléves Lénárd ölelgette motorozás után. Mert most a motor a sztár, lehet három keréken száguldozni :-) Hízni nem hízott sokat, most is 13-14kg de rengeteget nőtt, 92-98-as ruhákat hord, és nagyon de nagyon be lehet öltöztetni rózsaszín habcsóknak :-)

Nővérkéje már 9-kes, az előző éve csont nélkül summa cum laude sikerült nulla darab 4-essel, ráadásul a nyári szünet elején megcsinálta az angol középfokút is. Beszarás....

Most Klaudia a nagy barátnő, sülve-főve együtt, már elkezdett bandázni is szépen finoman, ma pont teázni mennek a Mandalába :-) A teniszt nyomja hetente kétszer, elkezdett németet is tanulni, meg biosz szakkör meg minden más. Jaj jaj semmire sincs idő és mindig dogát írnak :-)

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromcsajesapa.blog.hu/api/trackback/id/tr437896702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása