HTML

2015.01.13. 11:06 Watermill

Eljött a 2015-ös év is.

A dolgok csak úgy történnek... a legfontosabb, hogy 2014 november 28-tól újra Győrben élünk. Az azóta eltelt egy hónapban sikerült teljesen visszaszokni, DiaMia csodásan otthonossá varázsolta a rözidansziát :-)

Vivuska is visszakapta a régi szobáját amit velem megosztva használ (azokon a napokon amikor home office-ban dolgozok). A falon újra fent vannak a srácok: Robert, Georg, Kimi, aztán Karácsony után már Brian és Ádám, meg Ádám, Tommal és a TH-val együtt :-)

Én hetente legalább háromszor Bécsben dolgozom, este hat körül érek haza, a csajok pedig otthon várnak. Emily széles vigyorral fogad és hercegnői eleganciával tűri a puszikat.

A büdös kölke még mindig nem megy de mindenhol feláll és kutat :-) Legértékesebb zsákmányai a mobilok, a tablet és a távirányítók. Már 12.5kg, alig bírom el egy kézben, be nem áll a szája, a lámpákat mindig fel kell kapcsolni ("kap kap") ugyanígy a hajszárítót is amitől egyre kevésbe tart.

Nővérével jókat tud játszani, imádják egymást. A Tesóra megint egy kitűnő félévi bizonyítvány vár, kemény elhatározással halad az idei legfontosabb célja a bérmálkozás felé :-) minden vasárnap mise, minden hittan doga 5-ös :-)

DiaMia holnapután megy be Emilyvel a kórházba bemutatózni és óvatosan körbetapogatózni esetleges munkalehetőség után :-)

Én nem futok mert akkora vagyok mint egy disznó (109kg) és fájnak a térdeim. helyette valamiféle freelethics-szel próbálkozom ami brutális... IMÁDOM :-)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromcsajesapa.blog.hu/api/trackback/id/tr597067271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása