HTML

Várjuk a tavaszt...

2016.03.04. 15:31 Watermill

Helló mint helló....

Megint eltelt pár hónap. Asszem gyakrabban kellene írnom, így biztos kifelejtek egy csomó dolgot.

Volt ugye közben egy Karácsony ami a 3 hét szünettel nagyon jól sikerült, sajnos a Dia jóval kevesebbet jöhetett el. Aztán amint elkezdődött az újév már le is szedtük a fát, ne legyen útban, meg különben is minnyá itt a tavasz, nem? Akkor meg minek karácsonyfa :-)

A legfontosabbak: a Drágám azóta már határozatlan idejű szerződéssel dolgozik pénzügyi izé szakreferens főtanácsos titulussal a Városházával szemben :-) Szorgalmának, tudásának és jómodorának köszönhetően decembertől átszerződött főtanácsolni :-) Gratula!!!

Ja és nekiállt kőkeményen diétázni aminek segítségével már 10kg-ot leadott, és nagyon nagyon jól néz ki. Most éppen az alapvizsgájára tanul ami most lesz a hónap végén.

A nagyobbik kisebbik drágám továbbra is tartja a színvonalat a suliban, csak nagy nehezen csúszik be egy négyes de az is gyorsan kijavításra kerül. Megvolt élete első romkocsmás bulija is, az ofő lányának a bandájának a koncertjét nézték meg. Az tetszett neki de a kocsmahangulathoz még szocializálódnia kell, meg a részeg fiúkhoz, elmondása alapján azok zavarták a legjobban :-) hihi... hát igen.. ezek a fiúk... most már bármelyik pillanatban belebotolhat az első nagy Ő-be...Annyira szép, és néha már csajos holmikat is felvesz, nem mindig kockás inget... bár a is nagyon jól áll neki :-)

Nagyon szereti a hugicáját, nagyon jól el tudnak játszani együtt. Két hete az Emily konkrétan kilökdösött Vivi szobájából ahol együtt játszottak amikor benéztem és megkérdeztem, hogy "Mizu csajok?". Nagyon sokat tud ezzel nekünk segíteni, van időnk másra is itthon, akár mosogatni, pakolni, vagy akármi más.

Emily mucika elképesztően sokat fejlődött. A szókincse megdöbbentő, a bölcsibe nagyon beszokott. Jóval könnyebben veszi az akadályokat az immunrendszere mint amire én számítottam és ahogy a Vivivel történtek a dolgok. Persze vele is sokszor itthon kellett maradni de azt az elkeseredettséget sosem éreztem mint a Vivinél. Most már kialakult, hogy oltatni mindig én viszem a doktornőhöz. Annyira kemény a kiscsaj, a 3 oltásból eddig egyszer sem sírt, sőt...hihetetlen... mindig én súgok neki, hogy kérjen már matricát :-)

A bölcsiben az Anita a nagy kedvenc, ha ő várja reggel akkor nagy a boldogság :-) Tegnap pedig megérkezett a levél, hogy felvették a Péterffy-be az oviba... juhéééé sikerült élete első felvételije :-) Lent az utcán ezerrel motorozik, nagyon ügyesen, néha a padon ülve újságot olvasunk, pocsolyába kavicsokat dobálunk. Nagyon várjuk a tavaszt, a jó időt, hogy újra játszóterezhessünk. A Nyuszi futóbiciklit fog neki hozni, rózsaszínt, kicsi kosárkával :-) Próbálkozik a Vivi régi 3 kerekű bicajával is de még nem megy neki a folyamatos tekerés, mondjuk többet is kellene gyakorolni, próbálni...

Nagyon belecsapott a dackorszakba is, az biztos, hogy az ellenkezőjét csinálja annak amit kérünk tőle. Óriási türelem kell a kisasszonyhoz :-)

Egy Chromecast-tal felokosítottam a buta tévénket, most már lehet rajta Youtube-ozni meg Plex-el a PC-n lévő filmeket nézni. Most már itt nézi a Mása és a medvét, meg a Verdanimációkat meg a Bogyó és Babócát :-)

Most volt a Dia szülinapja, tőlem egy kétórás vezetéstechnikai tréninget kapott a Hungaroringet. Kíváncsi vagyok hogy fogja majd érezni magát ott a kocsiban, remélem sokat tanul és élvezni fogja.

A szomszédban a Zsigáéknak megszületett a második kislányuk, Leonóra lett a neve, holnapután megyünk babanézőbe :-) Jó lesz már ha nyáron Emily és Eliza újra tudnak játszani az udvaron meg az utcán...

Novemberben megcsináltattuk a tetőszigetelést, érezhetően kevesebbett ment a kazán a télen, igaz olyan durva hideg sem volt, talán egyszer süllyedt a hőmérséklet -9C-ra.... de két hete volt 16C is...

Szacsával ingázunk rendületlenül... két hét múlva újra RHCSA vizsga, mert novemberben meghúztak ezen is meg az RHCE-n is... :-(  Hajrá Zoli

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://haromcsajesapa.blog.hu/api/trackback/id/tr458443830

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása